Rendezvényszervezés

Változatos és izgalmas programok kicsiknek és nagyoknak!

Szolgáltatások céges rendezvényekre, családi napra, falunapra, bankettekre, óvodai rendezvényekre

Beszéljünk!

Rendezvényszervezés

Változatos és izgalmas programok kicsiknek és nagyoknak!

Szolgáltatások céges rendezvényekre, családi napra, falunapra, bankettekre, óvodai rendezvényekre

Beszéljünk!

Rendezvényszervezés folyamatosan megújuló kínálattal

Változatos, izgalmas programokkal készülünk minden rendezvényre: igény esetén a kicsik szórakoztatására Galagonya Bohóc és Zenekara is fellép, bűvészekkel, bábszínházas társulattal, de akár állatsimogató kitelepülésére is van mód! 

Gyémánthajsza

A tökéletes vendégváró program!

Képzelj el 100, vagy akár több pezsgős poharat a rendezvény helyszínén, amelyek mindegyikének alján egy-egy gyémánt található! Na jó, 3-at leszámítva cirkónia, DE 3 pohárban VALÓDI GYÉMÁNT bújik meg!

A résztvevők feladata, hogy válasszannak maguknak egy poharat, majd a finom pezsgő elkortyolása után bevizsgáltatni a helyszínen a követ s szerencsés esetben örülni!

És a történetnek itt nincs vége: a három gyémánt-tulajdonos közül az egyik a kőhöz illő gyűrűre is szert tesz!

Ezt a programot először az Aereco Légtechnika Kft, Rapid Businnes, BNI karácsonyi partiján vetettük be, óriási sikert aratott!

>> Szeretnél többet tudni a gyémánthajszáról? Töltsd le a tájékoztatót! <<

Mikulás váró koncert

Interaktív, saját szerzeményekből álló produkció, amiben a Mikulásvárás a fő indok. Galagonya bohóc egy rendetlen, de amúgy jó gyerek. Minden mással foglalkozik, csak a rendrakással nem a szobájában, és hiába mondják neki a gyerekek, hogy nem kap mikulás csomagot, ha nem tisztítja meg a cipőjét, és nem rak rendet a szobájába, ő inkább bulizik, és minden mással foglalkozik, mindezt saját dalokba fűzve, a gyerekekkel együtt. Amikor már szánkózott, úszott, táncolt egyszercsak eljön az utolsó pillanat, amikor már halljuk a Mikulás csengettyűjét. Na ekkor kap észbe Galagonya és őrült rendrakásba kezd, de a játékok nem a helyükre kerülnek, hanem a szőnyeg alá, a fotelbe, a fotel alá… és akkor belép a Mikulás… Vajon mi fog történni? Kap ajándékot Galagonya bohóc, vagy észreveszi a Mikulás, hogy ugyan rend van, de a játékok nem a helyükön vannak?

Kiderül, ha megnézted az előadást.

A részletekért töltsd le tájékoztatónkat: Mikulásváró mesekoncert prospektus letöltése

További program-lehetőségek, a teljesség igénye nélkül!

Ha bizonytalan vagy a programokkal kapcsolatban, vagy szeretnéd valami különlegessel meglepni a vendégeket, akkor ne habozz – keress bátran!

Arcfestés

Minden rendezvényre érkező gyermek nagy kedvence az arcfestés. Profi vízbázisú arcfestékekkel, bőrbarát alapanyagokkal dolgozunk, így a bőrpír, allergia elkerül minden pofit.

Hasznos tipp: Egy órányi arcfestés esetén egy fő arcfestő 10-15 gyermeket tud kifesteni. Ha ennél nagyobb a rendezvényed számolj vele, hogy több arcfestőre lesz szükséged!

Bábszínház

Színpadi vagy asztali program közöl választhatsz. Bármelyik választása esetén interaktív mesékbe csöppensz és észre sem veszed, de te is a résztvevőjévé válsz az eseményeknek. Időtartam: 35-45 perc/előadás.

Hasznos tipp:
Amikor ilyen előadást rendelsz kalkulálj az előkészületi idővel (kb 15-30perc). A bábszínház akkor a legjobb megoldás, ha meg tudod oldani a közönség számára, hogy figyelni tudjanak. Azaz semmi más programmal nem zavarod az előadást.

Csillámtetoválás

Csillog, fénylik, akár két hétig is fenn marad a bőrön, így az izzadás miatt sem jön le. Fürdeni is lehet, nem kenődik el. Sablonok alapján készülnek a gyerekek által kiválasztott színnel.

Hasznos tipp:
1 csillámtetováló egy óra alatt 10-15 csillámtetoválást tud elkészíteni. Ha ennél több gyermek lesz a rendezvényen kalkulálj úgy, hogy mindenkire sor tudjon kerülni, és hívj inkább több csillámtetoválót, vagy növeld az időtartamot ennek megfelelően.

Állatsimogató

Bárány, kecske, láma, rackajuh, csüngőhasú törpe malac, póni, nyuszi, csibe, liba, kacsa…stb. Minden rendezvény elengedhetetlen kelléke az állatsimogató és a pónilovaglás is. Imádják a vendégek, hiszen testközelbe kerülhetnek az állatokkal. Minden esetben gondozó is érkezik melléjük, és karámban tartjuk az állatokat.

Hasznos tipp:
Tűző napra soha ne tedd az állatokat! Mi figyelünk arra, hogy az állatokat tisztán tartsuk, és megóvjuk a kijelölt helyet, de te is figyelj arra, hogy a vendégeid finoman érjenek az állatokhoz. Egy póni, egy óra alatt 10 gyereket tud meglovagoltatni. Több gyerek esetén növeld a pónik számát, és az időtartamot.

Bűvészműsor

Színpadi műsor 30-40 perces időtartammal kérhető. Interaktív produkció, ami ámulatba ejt sokszor. De hogy történt?! – kérdezed majd. Kérhető még asztali mikro mágja (a bűvész megy az asztalokhoz mondjuk vacsora közben), de kérheted bűvésziskolaként is, (amikor a bűvész fixen egy asztalnál ül és hozzá ülnek le a kíváncsiskodóak).

Hasznos tipp: Egy bűvész érkezik a rendezvényedre, öltözőre, előkészületi időre szüksége lesz (kb. 20 perc).

Kézműves Foglalkozás

Legyen szó bármilyen tevékenységről tudnod kell, hogy imádják a gyerekek. Ragasztani, vágni, festeni, fűzni, varrni…stb. A lényeg, hogy valami egyszerű, de látványos és könnyen elkészíthető dolgot, emléket hazavihessen. Tematikus foglalkozásaink vannak, évszaknak megfelelően.

Hasznos tipp
Egy fő foglalkoztató érkezik általában, hiszen tapasztalataink szerint a szülők is szívesen részt vesznek a foglalkozásban. Nagyon fontos, hogy pontos létszámot tudjunk amikor elhívsz minket, hiszen itt fogynak az eszközök. Egy asztalon két foglalkozás elfér. Körülötte székek kellenek.

Színpadi gyerekműsor

A legnagyobb sikerünk Galagonya Bohóc és Zenekara. Interaktív, saját dalos koncert.  Igazi nagykoncerti hatás, imádja a közönség, mert nálunk tényleg meg van mozgatva a gyerek és a felnőtt is. További info: (vezessen a zenekari oldalra)

Hasznos tipp: Kérd el a ridert mindig, hogy tudd mire van szükségünk a legjobb hangzás érdekében. Fontos, hogy ha színpadon vagyunk kell hely, legalább 6-7nm, hogy kényelmesen elférjen a zenekar és kell a gyerekeknek is a hely. Ha a földön vagyunk a gyerekek között akkor pedig arra kérünk, hogy a gyerekek a földön üljenek, vagy hagyj helyet, hogy ki tudjanak jönni a székek mögül.

Rólunk mondták:

Dolgozzunk együtt!

Ha az itt olvasottak után úgy érzed, hogy Rám van szükséged – ne habozz tovább!