Galagonya Bohóc Lovagrend Alapítvány

Adószámunk: 18647677-1-19
Mi a boldog, VALÓDI élményekben gazdag gyerekkorra esküszünk és azt szeretnénk, hogy ebben nőjenek fel.
Támogatni akarom!

Támogass minket adód 1%-val!

El sem hiszem. Olyan megpróbáltatásokon ment keresztül az Alapítványunk, hogy hihetetlen, hogy végre hivatalos támogatásokat is kérhetünk, gyűjthetünk!

Támogass minket, segíts a gyerekeknek!

Ha még nem tudod hova add és kinek a céljait támogasd jussunk eszedbe és segítsd a munkánkat azzal, hogy támogatsz. Követheted a pénzed útját a megvalósulásig, hiszen mi tényleg abból gazdálkodunk, amit adsz nekünk. Valós fellépések, igazi gyerekmosolyok, megvalósult élményekkel mindezt a Te 1%-od támogatásával.

Azt vettük észre, hogy a gyerekek a retorika szintjén fontosak, hogy legyen több gyerek, de az a gondolkodás hiányzik, hogy a gyereknek jogai vannak és minden gyereknek joga van jólétre, képességei kibontakoztatására, boldog gyerekkorra. Mi a boldog, VALÓDI élményekben gazdag gyerekkorra esküszünk és azt szeretnénk, hogy ebben nőjenek fel.

Olyan óvodákat támogatunk előadó-művészeti szolgáltatásokkal (bábszínház, bűvészműsor, mikulás, starwars szereplők, Galagonya bohóc műsor…stb.) ahol sajnos az anyagi feltételeket nem tudják finanszírozni sem a szülők, sem az ovi, sem az önkormányzat. Így ezek a gyerekek még soha nem találkoztak igazi gyerekprogrammal. Olyannal, amit tényleg hivatásos fellépők mutattak be.

Ha egyetértesz a céljainkkal kérlek támogass minket az adód 1%-ával és egy megosztással.

KÖSZÖNJÜK!

Alapítványunk:

Szervezet hivatalos neve:
Galagonya bohóc Lovagrend Alapítvány

Bankszámlaszám:
16200010-10049013-00000000

Alapítvány elnöke:
Kulimár Miklós

Alapító:
Ábrahám-Tandari Ágnes

A szervezet e-mail címe:
abraham.tandari.agnes@gmail.com

A szervezet telefonszáma:
+36 20 387 3410

A szervezet címe:
1137 Budapest, Vígszínház u. 5. fsz. 6.